Cvičenie a strava


Cvičenie a strava sú správnym krokom k tomu, aby ste mali vyšportovanú postavu. Túžite po takej krásnej postave, ktorá sa bude hodiť do vašich nových plaviek? Práve s cvičením a s úpravou stravy by ste mali začať hneď po zimných mesiacoch. Pravidelným cvičením ju viete nadobudnúť omnoho rýchlejšie, ako si myslíte. Chce to len aktívne športovanie a trošku pohybu. Môžete cvičiť aj z pohodlia obývačky, no radšej by som vám odporučila navštevovať posilovňu alebo fitnes centrum. Doma by ste len stratili motiváciu, pretože doma vás čaká aj množstvo domácich povinností, ktoré musíte stihnúť počas dňa. Vo fitnes centre sa zameriavate iba na športovanie a aktívne cvičenie.

 

pekná postava

Ničím iným nie ste rozptylovaná. To je veľmi dôležité, aby ste sa nastavili na cvičenie a nemali v hlave aj iné bežné povinnosti. Pustíte sa do aktívneho cvičenia práve teraz? Pri cvičení je veľmi dôležitý pitný režim. Zo seba produkujete vodu vo forme potu a tú vodu musíte pravidelne dopĺňať. Práve tekutiny by ste mali piť vo veľkom. Aj stravovanie je dôležité, len nie počas cvičenia. Stravovanie môžete upraviť tým, že doňho zaradíte veľa ovocia alebo zeleniny. Taktiež sú dobré aj rôzne miešané nápoje alebo šejky, ktoré si pripravíte z čerstvého ovocia.

pitný režim

Mnoho športovcov ich pije a veľmi dobre vedia prečo. K športu patrí aj správna strava. Mali by ste sa vyvarovať mastným alebo vyprážaným jedlám. Tie vám len prinesú tuky, ktorých sa plánujete zbaviť. Robte pre svoje telo čo najviac, aby ste sa cítili spokojne a príjemne vo svojom vlastnom tele. Cvičenie absolvováva množstvo ľudí. Nebojte sa. Čoraz viac ľudí sa práve športovaniu venuje. Počas leta môžete aktívne bicyklovať alebo chodiť behávať. Sú to vynikajúce športy, pri ktorých môžete byť len sama. Nemusíte chodiť s niekým iným. Vyberte si vždy trasu, ktorú dobre poznáte.